КУХАР, КУХАР СУДНОВИЙ

кухар судновий поварПрофесія кухаря (кухаря суднового) є однією із затребуваніших та популярних професій на ринку праці. Попит на кухарів є завжди. не останню роль у становлені кухаря-професіонала відіграють досвід роботи, розряд, особисті та ділові якості. Кухар потрібен, як у великих ресторанах, так і у маленьких кафе, на базах відпочинку, морських та річкових суднах, на різних виробництвах, а також в мережах громадського харчування.

На професію "кухар, кухар судновий" приймаються випускники шкіл на базі 9 та 11 класів.

училище на повара Київ

 

 

ПІД ЧАС НАВЧАННЯ В УЧИЛИЩІ УЧНІ ВИВЧАЮТЬ ТАКІ ДИСЦИПЛІНИ:

 

 

 

 

 

 

Термін навчання: 1,5 роки (на базі 11 класів), 3 роки (на базі 9 класів)

Місце роботи: камбузи, ресторани, які розташовані на круїзних та вантажних суднах

  • готує кулінарні страви, випікає хлібобулочні та кондитерські вироби в умовах камбузу;
  • складає меню, роздає їжу відвідуваам суднових ресторанів та членам екіпажу судна;
  • замовляє, приймає, розміщує і зберігає продукти.

Училище водного транспорту на повара

До училища приймаються не тільки випускники шкіл м.Києва і Київської області, але й з інших регіонів України. Для вступу на данну спеціальність абітурієнти повинні подати такі документи:

  • заява вступника (оригінал)
  • документ про освіту (оригінал)
  • свідоцтво про народження або паспорт – (2 копії)
  • медична довідка ф.086-у (оригінал)
  • ідентифікаційний код – (2 копії)
  • документ, що підтверджує пільги – (1 копія)
  • довідка з місця проживання (оригінал)
  • приписне свідоцтво або військовий квиток – (2 копії)
  • 2 конверти, 2 файли, зошит на 16 аркушів

 

 

Якщо хочете навчитися добре готувати та в майбутньому стати шеф-кухарем

ПРИХОДЬТЕ ДО НАС І ВИ НЕ ПОШКОДУЄТЕ!